• antigua
    Hi ! Joceruza !

Vissza olvasva a kérdésed az volt hogyan kell felrakni a ruszki modot .
    Nos miután felraktad az alap játékot+az U-boot missiot a JGSM-n keresztül először a felrakod a Great WAR+Full, majd a USSR sound modot. A játék teljesen orosz nyelvű így hát úgy kell kisilabizálni a beállításoknál melyik ruszki szöveg melyik beállítást tartalmazza ( kezdés helyszíne, hajó típus..... )Én ezt úgy oldottam meg hogy az angol kezdőképernyőt vettem figyelembe, az ott lévő beállításokat és ennek megfelelően kezdtem bele a ruszki modba. A ruszki mod küldetései csak azok a küldetések melyek a következő képen jelennek meg : pl. 1942 jan.17. azaz a hónap és a nap is megtalálható, és nem csupán az év dátuma. A feladatok egyszerűek nem gond, ha Né gávárit pá ruszki ! ( nem beszélek oroszul ) Egyszerűen el kell jutni a kijelölt pontig és járőrözni ott valamint a megadott tonnasúlyt a tengerfenekére küldeni . Ez így egyszerűnek tűnik, de az elaknásított szorosok + német, fin járőr naszádok azért okoznak némi kellemetlenséget !
    Részletesebb infót nem tudok róla adni ki kell tapasztalni a gamet. A beállítások ne riasszanak el hogy oroszul vannak írva ahogy említettem már 10perc alatt rálehet jönni mi mit jelent eme világnyelven !
    üdv, Antigua !