• Dr4gonlord
    #36
    Nos, a kézíráshoz annyit, hogy bátyám az elmúlt 6 év alatt max 1 oldalt írt kézzel, a többit gépelte, és még ma is szépen ír, nagyon is szépen. Ellentétben velem :D, aki többet ír (mint ő), de csak az iskola miatt, amúgy *mindíg* gépelek, amikor csak lehet, szebb, gyorsabb (nekem, gyorsabban gépelek, mint olvashatóan kézírok), a mindíget azért emelem ki, mert amikor csak lehet, az otthonra szabott feladatokat is gépelem, és úgy is adom be, az írásom kezdetektől fogva, nos, furcsa, de az a sok szerencsétlen tanár (tisz. k.) nem bírja felfogni, hogy ez van, ezt kell szeretni, aki felfogta, annak gépelek, aki nem, az meg szenvedjen! A tanárnak is jobb, hogy nem kell 6 órán keresztül azzal szenvedni, hogy "Mi a rák ez a betű?", meg nekem is.
    Más: helyesírás: talán még jó, hogy van ellenőrzésre program, szerintem, az a kegyetlenül sok ember, aki nem képes helyesen írni, talán jobban megtanulná úgy, ha autómatikusan javítana a program, aztán menne az magától is, ha nem, akkor más a probléma. (lásd: Itt, 11.-ik osztályban (vagyis szeptembertől 12), még *MINDÍG* vannak olyan szerencsétlenek, akik nem képesek rendesen olvasni, és itt, arra gondolok, hogy szinte egyáltalán nem képesek olvasni. Ilyenkor nem csak a tanár, hanem az osztály is szenved, mert *KIBÍRHATATLAN*. Nnna.
    Más:
    "Másrészt:
    -Pistike már megint hálflájfozol?
    -Órai munka egyes!"
    mert miért, az órai munka UT2004 és a HL tiltott . Ha igen, akkor beszálok. Nade, komolyabban, aki tanulni akar, az akkor is fog, aki nem akar, az se most, se akkor nem fog. (Más kérdés, hogy mit akar tanulni :D).
    Más: A sztech csodái: Ja igen, még anno szünet előtt, amikor az infó érettségi volt, megyek be órára (10 perc késéssel, persze :D), gyaloglok, és látom, a r. gazda rohan ezerrel, mondom mi? Erre hallom, hogy valamelyik romhalmaz ordibálja, "Jajj, miközben az érettségizők dolgoztak a gépeiken, és írták a vizsgét, nos, elment az áram". Akkorát, még életemben nem röhögtem (anjó, azért igen), jaaj de LOL (gondolom autosave minek), ráadásul, ahogy hallottam, már a vizsga vége felé jártak.