• Bucsek
    #46
    Sziasztok, a segítségeteket kérném. elterveztem hogy elkezdem újra az úszást, persze most már csak hobbi szinten. Több évig úsztam, vizilabdáztam de nem jöttek össze a dolgok... telt az idő eltunyultam megjelent a pocak is :D

    Az a tervem, hogy ha törik ha szakad azt a sportot választom, ami a szívemhez nőtt, ez pedig az úszás. Mindenhol megmozgat, egészséges, élvezetes, és fárasztó :D

    A gondom viszont az, hogy nem találok megfelelő strandot/úszodát erre a célra. Vagyis találtam, de amint rákérdeztem e-mailben a megfelelő helyen teljesen más információt kaptam.

    Először a Dagály strandot néztem ki, közel is van, voltam is ott, ismerős hely elég "korrekt" ár. Honlapjukon ez olvasható, az árlistánál: "Felnőtt uszoda belépő, hétköznap délután, szekrényhasználattal Belépés zárás előtt leghamarabb 3 órával, 1050 ft." Ez számomra tökéletes lenne, amúgy is este tervezem mivel nappal dolgozok, reggel meg korán kezdek. De rákérdeztem, hogy is van ez, erre azt válaszolták, hogy csak a strandváró napokon érvényes ez az ár... és mondtak nekem helyette egész napos, meg reggeli jegyárakat.. de az nekem nem éri meg. Sőt volt egy délutánis jegyár is, ami nincs is a honlapon az árlistában. Na nem akarok elveszni a részletekben :D A lényeg, hogy olcsón szeretnék úszni estefele 2-3 órát. Amit még találtam az a Komjádi, ezt is ismerem hisz ide jártam, viszont itt már kicsit drágább a jegy, vagyis ha ide jönnék akkor bérlet lenne, mert 10 alkalom 15,000ft.

    Összegezve: olyan úszodát/strandot keresek, ahol nem 2000ft a belépő, ha az ember CSAK úszni szeretne. XIII. kerület környékén kellene keresnem valamit, de eddig elég siralmas a helyzet... (Dagályhoz a mai nap szerintem elmegyek és megkérdezem a jegyeladót, az a tuti..)

    Előre is köszönöm.