Madden NFL 2006
  • robotnyk
    kipróbáltam. a menü, kinézet szinte tök ugyanaz, mint egy skinezett 2005. a scoreboard jobb mint a régi.
    superstar módban kezdtem egyet, a Dolphinsnál lettem QB. úgy kell csinálni hogy DNAt randomizálsz először, aztán kijött hogy milyen posztra lennél jó. valszeg újrakezdem, mert így még nem tett be a csapatba a gép bár csak 1 meccset játszottam.
    talán más poszton könnyebb lenne bekerülni. van IQ teszt, de csak 40%ra jött össze, mert egy csomó szinoníma választós van, olyan angol szavakkal amiket nem is ismerek, pedig azért nem vagyok analfabéta. amúgy 3dik körben 6dikként draftoltak :)
    igaz hogy egy gyengébb csapat a Dolphins mint akikkel általában lenni szoktam, de a Jaguars ellen 10-3as győzelem jött össze, úgy hogy az utolsó perc elején még 3-3volt, és 3rd downra épphogy beesett az RB touchdownra, szóval nem potyognak a pontok annyira.

szóval a superstart valószínűleg újrakezdem más poszton majd. amúgy ennek a módnak a menüje egy szoba, de olyan iszonyú ronda, hogy az elképzelhetetlen, komolyan az ultimate soccer manager 98nak volt kb ilyen szintű a grafja a menüben...

animációk, kommentár tök ugyanaz mint tavaly (tavalyelőtt, az előtt......)
    talán ez a superstar mód elég lesz hogy ne húzzam le :)
    bár a Sims/GTA:SA vonal nem igazán bejövős (frizura, tetoválás, a népszerűség függ a kinézettől, etc..)