Fony és a Feltámadás
  • Fony
    Kedves Klaus!

Ne feledkezzen meg arról, hogy kizárólag az Ön érdekében vagyok itt!
    Az Ön érdekében látogatom más fórumokon is a topikjait, csak köszönettel tartozhat azért, mert fellendítem azok színvonalát, és nem egyedül kell beszélgetnie.
    Így legalább érezheti, hogy törődnek Önnel és figyelnek, vigyáznak magára.

A Fórumozásról való elképzelései kissé „különösek”, ezért is néznek Önre furcsán mindenhol, ahol csak megjelenik.

Ezért kérem, ne beszéljen mellé, ahogyan szokta, hanem győzze meg a fórum "tudatlan" olvasóit (velem együtt!) arról, természetesen 100%-osan tudományos bizonyítékokkal, hogy teóriája tudományos alapokra, nem pedig hitre épül.

Én azt állítom, hogy a feltámadás valós megtörtént eseményekben való hitre épül.

A feltámadással kapcsolatos gondolataimat lentebb újra elolvashatja.

(Gördítősáv a képernyő jobb oldalán található, az egér bal gombjával a gördítősáv gombjára kattint, a kurzort rajta tartja, és lefelé húzza. .(tárhelykímélő megoldás, csak az Ön érdekében emlékeztetem rá, a SPAM-melés, a Kontroll C és V mértéktelen használata káros az egészségre és a technikai trükkök alkalmazása nem megoldás egy őszinte igazságkereső ember számára.)

Ön azt állítja, hogy teóriája 100%-osan tudományos alapokon nyugszik?

Tehát ha Tőlem 100%-osan tudományos bizonyítékokat követel, akkor bizonyítsa Ön is azzal a sajátját.
    Ha pedig az Ön teóriájának mégsem 100%-osan tudományos alapja van, akkor legyen szíves teljesítse a következő ígéretét:

Matefi:
    „….befejezem az összes fórumtevékenységemet! ….”

Fony