Fony és a Feltámadás
-
Fony #124 Kedves Matefi! [b]
Nem az volt a kérdés, hogy hiszi, vagy nem, hanem az volt a kérés, hogy legyen szíves:
[b] - Szűztől születni, bűntelennek lenni, betegeket gyógyítani, halottakat feltámasztani.
- Az emberiségnek olyan tanításokat adni, melyek 2000 évig fenn maradnak,
- majd magát keresztre feszíttetni és harnadnapon feltámadni.
- Ezt legyen szíves igazolni (jegyzőkönyvbe véve, közjegyzővel hitelesítve!) több száz (tehát nem egy tucat) szemtanúval,
- és legyen szíves – legalább - egy tucat embert prezentálni, Akik ezért a meggyőződésükért meg is öletik magukat.
Matefi:
”………. Semmi bizonyíték nincs rá, csak vallási történet! Ha ön rendelkezik pontos történelmi bizonyítékokkal, közölje velünk, hogy hol lehet öket megtekinteni és 100%-ig tudományos módszerekkel igazolni! Ez egy kozmikus misztérium része! ……..”
Bizonyíték természetesen van, Ott a Biblia.
Ha hiszi, hiszi, ha nem, nem.
Ha inkább a Koránnak hisz bizonyítékok nélkül, az a maga baja.
De ha már annyira bizonyítékok után kiált:
Legyen szíves az „Ön Kozmikus misztériumelméletét” 100%-ban tudományos módszerekkel igazolni!
Matefi:
Azonnal fogom önnek reprezentálni, ha ön az elöbbi állításait korabeli hiteles, hívatalos jegyzökönyvekkel igazolja!
Korabeli hivatalos jegyzőkönyvek:
Máté Evangéliuma,
Márk Evangéliuma,
Lukács evangéliuma,
János Evangéliuma,
az „Apostolok cselekedetei”
Az apostoli levelek, és a
Jelenések könyve (Apokalipszis)
──────────────────────-
Az apostolok vérével aláírva, hitelesítve.
Nos akkor legyen szíves, kezdje a prezentálást.
Matefi:
„…………Én még nem kezdtem el hírdetni az „isteni elhivatottságom”, de ön és „társai” közel 2000 éve ezt teszik!
„…Én még nem kezdtem el hírdetni az „isteni elhivatottságom”,….
„….Én ” még” nem kezdtem el…..”
Tehát szándékában áll? (Szerénysége határtalan. És itt keres magának imádókat?)
A keresztények nem saját Isteni elhivatottságukat hirdetik, hanem Jézus Krisztusét.
[b] Ha Önnek szándékában áll Isteni elhivatottságát hirdetni, akkor lesz szíves előbb eleget tenni a felsorolt kritériumoknak:
- Szűztől születni, bűntelennek lenni, betegeket gyógyítani, halottakat feltámasztani.
- Az emberiségnek olyan tanításokat adni, melyek 2000 évig fenn maradnak,
- majd magát keresztre feszíttetni és harnadnapon feltámadni.
- Ezt legyen szíves igazolni (jegyzőkönyvbe véve, közjegyzővel hitelesítve!) több száz (tehát nem egy tucat) szemtanúval,
- és legyen szíves – legalább - egy tucat embert prezentálni, Akik ezért a meggyőződésükért meg is öletik magukat.
Matefi:
„…Olyan ember még nem volt, aki ne kövessen el „bünt”……”
[/nagy] Látja, ebben igaza van.
És ezzel elismerte, hogy megváltásra szorul az elkövetett bűnei következményei alól.
Tényleg kedves Matefi!
Miért fél Isten előtt bevallani a bűneit?
Ez lehet eltévelyedésének az oka, hogy fél Istentől, és nem Istent féli.
Bűneinkre megvan a bocsánat, Isten Jézus Krisztusban való kegyelméből.
Ha valaki hisz, akkor annak nem kell félnie, és nem kell elbújnia Isten elől, mint Ádám tette a rossz lelkiismerete miatt. [/nagy]
Ne játsszon bújócskát,
mert semmi értelme.
Isten elől úgysem lehet elbújni. És nem is érdemes. Minek?
Fony
U.i:
Ha mindent csupa nagy betűvel ír, attól sem lesz értelmesebb a közlendője!
Ja, még mindig nem mondta meg, honnan vette azt az 1998-as dátumot.
Hol található meg ez a bibliában?
Egyébként pedig szégyellheti magát,
mert ígérete ellenére nem vonult vissza.
Fony