BiroAndras#235
"Nem egyenleteket kell írkálni hanem a valóságot kell megkülönböztetni a fikciótól."
"Az "elméleti" fizikusok igen nagy része áltudós, mint ahogy minden terület hemzseg tőlük."
Ez mondjuk minimum durva sértés. Vagy nagyon nem vagy képben, vagy számodra egészen mást jelent ez a fogalom. Próbáljunk pontosítani. Szerinted az alábbiak közül kik áltudósok (csak pár példa):
Sir Isaac Newton, Albert Einstein, James Clerk Maxwell, Werner Heisenberg, Erwin Schrödinger, Max Planck, Wigner Jenő, Szilárd Leó, Teller Ede, Neumann János, Stephen Hawking, Roger Penrose ?
"A tv-ben láttam olyat hogy hogy a "fizikus" egy felvételről kijelentette igen ez egy földönkivüli űrhajó"
Ha igazi rendes tudóst akarsz látni, aki értelmes dolgokat mond, ne a TV-ban keresd. Nem attól lesz valaki fizikus, hogy annak mondja magát.
"Én nem szándékozom senkivel vitázni halvaszületett elméletekről még kevésbé, mindenki olyan egyenletet állít fel amilyent akar én a gyakorlatban élek."
Te nyugodtan bezárkózhat a saját kis világodba, de akkor a a vitánk értelmetlen.