• Maximilian
    Re. A tudós bácsikák 99,999%-a azt mondja, h nem lehetséges az időutazás, a maradék elhanyagolhatóan kevés, de nem elhanyagolandó % pedig még éppen hisz benne. Szerintem előbb 1 igen 1szerű kérdést kellene megfogalmazni:"Időutazásról, vagy dimenziók közötti utazásról beszélünk e?" A baj az, hogy sok a megmagyarázatlan kérdés, és sok féle képpen lehet eljutni vmilyen következtetésig. Szerény véleményem szerint a 2 igenis függ egymástól. Mert ha vki 3 napot utazik vissza a multba, akkor a saját jelenében megszűnhet létezni, és a multban pedig megduplázódik(??) és láthatja saját magát abban a 3 napban, és miután akit látott, elutazik, akkor ez már a saját jelene lesz?? Hm... elég érdekesen hangzik. Viszont, ha így vélekedünk, akkor "megtörjük az idő folyását", mert akit láttunk elutazni, egyszer annak is vissza kell jönni, ergó létrejön egy állandó ciklusú időhurok. Tehát, létrejönnek a dimenziók is, a példa alapján 3 napos késéssel. Mivel, ahova mi eredetileg elmentünk 3 nappal vissza, az már egy másik dimenzió lesz. Megint jön 1 kérdés, hogy ahonnan elmentem, annak a világnak folytatódik e az ideje, tehát megy e tovább az élet. Huhhh, remélem érthető volt amit próbáltam elmondani. Pls cáfoljátok, helyeseljétek, de írjatok róla vmit. Köszi.