• dez
    Hát, úgy látom, te ugyanolyan mértékben utálod, mint ő az xboxot... :P Gondolom, nem olvastad a hw-t pl. E3 idején. Érdekes mód jól elvitatkozgattak, elbeszélgettek pl. LY-vel, és másokkal. (Kellett is valaki, aki kijavítja LY néha nem egészen helyes kijelentéseit a ps3-ról... :) ) Valaki a modok közül szintén nem kedvelheti, mert tényleg újra és újra bannolták (akkor legalábbis ok nélkül, mert teljesen kultúráltan írt, és mellesleg egyátalán nem hülyeséget), miközben többen is megjegyezték, hogy tök gáz ez a bannolás, mert érdekes a vita, sokat lehet tanulni belőle, ill. új híreket megtudni, stb. (Persze lehet, hogy időközben eldurvult a helyzet, én mostanában nem olvasgattam.)

Azért az érdekes, hogy a bannolások alapján te azt gondolod, hogy bizonyára azért van, mert hülyeségeket ír, de magad nem tudod megítélni, így van-e valójában. Én meg - úgy vélem - látom, hogy épp eléggé ért hozzá, csak nagyon nyers a stílusa. [Talán mert már elfogyott a türelme, mert több hazai fórum erősen pro-MS, és ebből adódóan feltétel nélkül pro-xbox, és egy ps3 pártoló automatikusan "felforgató"?]