• NEXUS6
    Nem azért mondom, de szerintem is az hogy melyik mp3 hogy szól az rengeteg mindentől függ, de talán leginkább attól a hardvertől amin lejátszod. Csakhogy van amikor a forrás anyag is szar, meg az is láma volt aki csinálta az MP3-at, no meg a júzer is valami szutyok lejátszót/kodeket használ, nos akkor totálisan megkavaradik minden.

Az viszont tény hogy a kazismagnó/vókmen minőség évtizedekig egyeduralkodó volt az ember tömegeknél. Az újabb médiák csak azért tudták kiszorítani, mert még olcsóbbak és ma már még könnyebben használhatóak. Az emberek többségének minőség igénye továbbra is megmaradt ezen a szinten. A házimozit sem azért élvezik, mert 6 hangszóró jobban szól mint 2, hanem mert hangosabban szól (már amelyiket ez nem zavarja)!
    A csökkentett bitráta ezért szerintem sem megoldás, max elterjednének olyan kis szoftverek, kodekek, amik utólag feljavítják az inygyenes MP3-ak minőségét, de szerintem ezek se lennének olyan népszerűek.

Különbözőek vagyunk, mindenkinek más a fontosabb. A hifizés elég rétegműfaj.
    Egy időben én is hifibuzi volltam, de ma töredék pénzből tudok összehozni egy olyan minőségű rendszert, amiért 10 évvel ezelőtt komoly adósságokba kellet vernem magam. Ma rengeteg olcsó és jóminőségű dolgot lehet kapni, sajnos ezek külsőre semmiben nem különböznek az olcsó és szar termékektől. Az hogy mindkét gyártó cég vígan megél, jelzi az emberek igényszintjét ezen a téren.

Ez van.