Csajozás és Pasizás
  • veterán
    Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja . Nagyon konzervatív vagyok nem szeretem a bulikat nem szeretem az ilyen dolgokat és a menyasszonyom Ritának hívták nem szeretett ő se de az utóbbi időben el akart menni én meg feltartottam hogy ne mert rossz dolgok folynak a bulikban ui. mint említettem nem tudom csak féltettem. nagyon sokat vitatkoztunk pár napja elment a kishugával egy cirkuszba és ott 3 cirkuszban dolgozó ember meggyalázta és ő nem bírta ki ezt a tudatot és felvágta az ereit . Imádtam 3 éve eggyütt voltunk vele képzeltem el mindent és a temetésén olyan fájdalmat és ürességet éreztem mint még soha most is miközben ezeket a mondatokat írom elkap a sírógörcs sose csaltuk meg egymást még egy csók se volt mással. Megakartam szabadulni az emlékektől a fényképeket az esküvői ruháját az ajándékokat mindent kidobtam hogy ne fájjon az emlék de mégis belepusztolok. Hiányzik hogy hazajöjjön és megcsókoljon hiányzik hogy cicának szólítson hiányzik minden kérlek segítsetek hogyan lépjek az útra mert tudom hogy 20 évesen nem lehet befásulni de mégis ha keresnék magamnak mást úgy érezném megcsalom hogyan tovább mi a teendő . hogyan éljek mit tegyek kélek segítsetek. Társra van szükségem mert magányba és az emlékekbe halok bele . De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendő.