Csajozás és Pasizás
-
SzocsA #379 van egy nagy problémám, szerintem ezt már nem lehet visszafordítani!
kb 2 éve ismerjük egymást! társkereső oldalon találkoztunk. Ő írt nekem, én az elején nem foglalkoztam vele aztán 2 hónap múlva meggondoltam magam, elkezdtünk levelezgetni, ez mind szép és jó volt amikor szerettem volna vele találkozni. Ő azt mondta hogy nem ér rá mert a barátjával lesz akkor.
kb 3 éves volt a kapcsolatuk! a gyerek máshova járt suliba de közelben lakott!
mellesleg az adatlapján később kiírta, hogy boldog akarok lenni de van barátom és nincs msnem!
hát akkor én itt abbahagytam már csak hébe-hóba beszéltem vele!
vagy mégse mert az idő előrehaladtával kezdtem jobban megkedvelni. találkoztunk párszor!
majd ismét abbamaradtak a beszélgetések, most márciusban kezdtem vele újra levelezni és ekkor már komolyabban gondoltam, kérdeztem Tőle hogy megvan még neki, mondta, hogy most már jó egy kis szabadság!
azt hittem minden fasza lesz! csakhogy megint mikor el akartam hívni, ismét mondja hogy lekéstem
gondolom valamikor február környékén szakíthattak végleg a volt hapsijával és utána ismerkedtek össze, amikor én hanyagoltam Őt!
pest környékén lakik a gyerek a Lány tőle 250 kmre
erre kiakadtam nagyon elbasztam az önsajnálkozással! és szerintem már nagyon nehéz szinte lehetetlen megfordítani!
de persze hibás vagyok hogy az elején abbahagytam, ha tovább folytattam volna mikor megtudtam hogy van barátja talán most vele lennék és nem egyedül.
gondolom az elején csak beszélgetőpartnert keresett vagy egy új barát után nézett a meglévő mellett!
csak az a baj hogy szinte mindennap rágondolok és ez megőrjít!
azóta is beszélünk mindennap! gondolom....