Csajozás és Pasizás
-
Evoluti0N #274 Huh elég késő van, de azért megpróbálom összeszedni a gondolataimat és értelmesen írni. Szal van 1 lány. Kb 2 éve keveredett bele a társaságunkba, mivel a barátnője összejött egy nagyon jó haverommal. Szal sokáig úgy voltam velem, h oké elfér a társaságban a csaj, nem sok vizet zavar és nem is nagyon beszélgettünk, de az utóbbi időben nagyon megkedveltük 1mást. Tavaly december vége felé 3x elhívott magához és 2x voltam kettesben szórakozni este. Azonban nem történt semmi, mint barátok úgy voltunk együtt. Azóta nem voltunk kettesben sehol és el se hívott magához, egész múlt hét csütörtökig(h miért azt nem tudom), de ettől függetlenül minden hétvégén találkoztunk, mivel ugye 1 társaságban vunk (és úgy éreztem, h minden okés köztünk). Szal amint mondtam múlt csütörtökön elhívott, mint később kiderült a fő ok az volt, h vmi gond volt a gépével. Ez egy kicsit lehangolt, de azért pénteken megpróbáltam elhívni szórakozni (2esben, a társaság többi tagja nélkül) és el is jött. Az est végén azt mondta, h jól érezte magát, de ismét nem történt semmi és nem is mutatott olyan jeleket, h szeretne bármit is. Másnap, szombat el akartam hívni délután vhova, vagy átmenni hozzá, de azt mondta, h nem ér rá. Este az egyik haveromnál tartottunk filmezős estét, ott volt mindenki. Úgy vettem észre, h kerül a lány. Sztetek most akkor mi van? Csak barátságot akar és meg ijedt attól, h nyomulok? Vagy akarhat vmi többet is csak zavarja, h 2 évig semmi, most meg gyorsan nyomulok? Nem mondom, h szerelmes vok, de vmit érzek és szar a tanácstalanság.