1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Roger6
    #1125
    Mégis meddig kellet volna várnom nekem? 1,5 év nem volt elég.És hogy te mennyire vagy hasznos? Nézz tükörbe, köszönöm!

    Ide is bemásolom, hátha itt megtudod, ki is vagy:
    "Engedtessék meg: na TE aztán tényleg semmi nem raktál hozzá a topichoz. De semmit az ég világon. Egyetlen értelmes hozzászólásod az volt, hogy melegvizes fürdőt használsz izomlázra (másfél hónappal ezelőtt). Ez szeptember 21-én postoltad, és majd másfél hónapig semmi. Most is persze csak azért vagy itt, mert balhé van a házigazda szerepét illetően. Egy ilyen ember egyáltalán miért szavazhat, aki 2 havonta idebök egy kommentet? Előtte kox témában persze megint nyomtad, az nagyon fontos valóban, hogy beszéljünk róla (kb. 5 hsz a részedről). Beszéljetek, már lehet. Szívetek vágya teljesült. Aztán visszanéztem július elejéig, szintén SEMMI hozzászólás tőled, EGYETLEN darab sem, másfél hónapig ismét. Tovább nem néztem, de gyanítom ismét hónapokig nem találtam volna tőled egyetlen hozzászólást sem. "

    Mindegy, én leléptem a másik topicba, ezt meghagyom az ilyen gerincetlen férgeknek, akik trollkodnak, kötözködnek, itt meg teszik az agyukat.

    Viszlát