1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [NST]Cifu
    #1093
    Először is: A troll repült.
    Másodszor: Nyafogni lehet Jazzy, de aki ugyanúgy viselkedik, mint az, akire fújtok, akkor ugyanazt az elbánást kapja. Pont.
    Nem reagálni kell rá, hanem jelenteni. A többit eldöntik a modik. Nem érdekel ki mióta van itt, az sem jogosítsa fel, hogy többnek képzelje magát. Ha nem tud viselkedni, akkor ő is kapja a pontot/bant.
    Harmadszor: A modik döntési jogköre az, hogy mire hogyan reagálnak. Jó döntés nincs, mindig lesz, aki elégedetlenkedik. Elfogadod a modi döntését, és kész. Pont.
    Nagyszerűen lehet a partvonalról ugatni, de olykor egy picit el kellene gondolkozni, hogy a TE szemszögedből mi hogy néz ki, és MÁS szemszögéből mi hogy néz ki. Hykao, Gabber, Borg, Pheel és a többiek sem ok nélkül léptek le, vagy adták le a modi jogkört. Egy iszonyú fapados moderátori eszköztárral tarts rendet, nulla elismerés (még Hykao és Pheel is folyton anyázva volt, pedig ők aztán tényleg mindent hatszor megrágtak), és állandó anyázás mellett úgy, hogy a szabadidődet áldozod fel a moderáláskor (mókás dolog negyed-fél órákat olvasni olyan topicokat, ami amúgy rohadtul nem érdekel, hogy eldöntsd, milyen büntetést érdemel (vagy érdemel-e egyáltalán) valaki).