1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Roger6
    #1084
    "most ebbe mi volt a lehülyézés, el vagy te tévedve" - Akinek nem inge...

    Szavazás 5 alreggel = értelmetlen, akkor is kitárgyaltuk (nem beszélve arról, hogy olyan adtak mínuszokat, akik soha nem is szóltak hozzá a testépítés topicban, na ennek marha sok értelme lenne). A szteroid illegális, nem értem mit nem lehet ezen felfogni (árusítása). Nem akarunk erről beszélni, ahogy arról sem, hogy tegyünk el láb alól nyom nélkül valakit, nem is értem, ezt miért nem lehet elfogadni. Mondtuk többen is hogy irány a saját fórum, létrehozol egy szteroidos topicot, és mehet bele amit akartok. Nehogy már egy illegális dologról egy hivatalos fórumon kelljen szavazni, hogy beszélhetünk-e róla!

    És te azon pörögj, hogy miért nem tudsz egy értelmes kommentet írni, de a szteroid témában meg vered a melled? Ez kész...

    Nem vagy észnél ember, hogy a koxos témát erőlteted, de 1.000 hozzászólás alatt egy olyat nem tudtál írni, ami bármiféle segítőkész emberi hajlamra vallana! Ez szégyen mindamellett, hogy a koxos témás meg nyomod. Vicc.

    Én a témát lezártam magamban, lehet velem értelmesen beszélni pont annyira, mint amennyire értelmes a vitapartnerem hozzászólása, kezdeményezése.