1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • jazzy
    #1048
    Nem erről van szó, hanem hogy pályázni nem lehet moderátornak, de annyi idióta van ezen a fórumon, hogy ennyi moderátor kevés. Úgy kivágnám mindet, hogy a lábuk nem éri a földet 1 perc alatt és leszarnám. Mint Shadow ultrazorddal, jól is tette és meg is köszöntem.

    Nem lehet házigazdaként kezelni ezt, mert semmi jogom nincs, még ha ban scriptet rakok be a topicba akkor is engem rúgnak seggbe. Nem érdekel hány minuszom van, mert akárhányszor leminuszolnak mindig kapok napi annyi pluszt is, nem fog eltűnni a hszem, de könyörgöm, az egész topic a hülyeségek zöld számával és bizonyos emberek piros számaival van tele.

    Arról nem is beszélve, hogy ezzel nem csak engem uszítanak, hanem mindenkit. Látod, rögtön flamelés lett a topicban, amit gyorsan meg lehetne fékezni, de úgyis újrakezdődik amíg ezek jelen vannak.