1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • jazzy
    #1044
    Shadow láttam UltraZord banra került, ezt köszönöm, de a postra kérnék egy választ valamelyik moderátortól. A topicot továbbra is barmolják az alregek, én pedig nem fogok törölgetni, a link ott van, légyszíves pontozzatok illetve csináljatok amit gondoltok, itt már én törölgetéssel nem tehetek semmit.

    Ezt az alreg szarakodást én nem tudom már kézben tartani sima törléssel, ráadásul UltraZord még kitiltva is tud minuszolni, nekem ezzel a tököm tele van.

    Vagy ide, vagy oda egy moditól kérnék visszajelzést, ha nem lehet ezeket kitiltani, szűrni valahogy, akkor nem foglalkozok többet a topickal mert már több bajom van vele, mint amennyi örömöm volt.

    Itt egyébként poruljartal és UltraZord és alregjeiről van szó, illetve lefogadom ez a 2 reg is ugyanaz az ember akik szétcseszik az egészet, de nem csak itt, hadjáratot indítottak kb 5 ember ellen és folyton rinyálnak minden modtopikba illetve bejönnek kötözködni olyan topicokba amikbe 4-5 éve írok, csak azért, mert oda írok..

    Illetve azért gondolom, hogy 1 hülyéhez tartozik a 2 reg, mert furán hasonló módon kapok privátot és rögtön tiltást..