Action RPG a Monte Christo -tól... egy jópofának ígérkező RPG!
  • Prince23
    #172
    Na hi!
    Sikerült megszerezni a gammát.
    Háááááááát mit is írjak róla... sztem a MC ne csináljon már kaland rpg-t, bakker. Rögtön bele csapnak a nagy lecsóba, minthogy kezdték volna egy átlagos fps-sel vagy tps-sel a fejlesztéseket, erre mi van?!... bele vágnak egy oly' projektbe, amiben a játékos társadalom kaland rpg rajongói sokkal, de sokkal többet várnak, szal a kaland játékből.
    Nekem az eslő benyomásaim a Silverfall iránt:
    1. Qrva sokat kellett várnom míg felteszi a a több mint 7 gigás adatállományát
    2. Mire feltette 10 giga lett belőle + a C:\-n eltünt több mint fél giga
    3. A több mint 30 perces várakozás ellenére végre elindítottam, és erre mi van?! legalább 2 percet kellett várjak míg bejön a játék menüje.
    4. A menüje ritka szar, bár közbe lehet avatkozni, ergó lehet forgatni a kamerát a menüben, de ez baromság részükről.
    5. Olvastam, h nagy nehezen indult el a gém Kezdés, de nekem ez is kb. 1-2 percig tartott, szal ezzel elégedett vaok. Csak hát a játékmenet:PP
    6. A játékmenet, első pálya: ekkora gyökér "oktató" pályát életbe nem láttam. Kiválasztottam karakteremet, és erre mi van?!... teljesen megváltozva került a képbe, mindent tudott amit lehetet, de hőtgagyin.
    7. Én elsősorban egy tps-t vártam a MC-tól, nem pedigg egy TQ koppintást. Szégyeljék magukat.
    8. ezzel a játékkal végérvényesen bebizonyosodott, h a magyarok már 2 éve gyökerek a játékfejlesztésekhez. Menjenek újra levizsgázni a Ubisoft ill EA gárdához, mert ilyen tudással nem lesz jövőjük.
    9. Egy esélyt adok a War frontnak még:DDDDD
    10. összegezve: már azóta rég levettem a gammát, (több mint 9 giga bakker), és ezek után gőzöm sincs, h hagyjam a gépemen vagy töröljem le a gépemről véglegesen az install-ját. Mert bizony megszenvedtem vele, míg lejött a gamma, és sajnálnm véglegesen letörölni... csak az a hézag, h 7 gigát foglal, és már alig van helyem a D-n. Kiírni meg nem akarja a Nérom, mert általában 70%-nál bedobja a törölközőt. Amit nem értek.
    11. Hogy mondjak jót is: aki az életben nem játszott rpgékkel, annak tudom csak ajánlani ezt a szutykot.

    Garfika: 8
    Hangulat: 5
    Irányíthatóság: 8
    Hangok: 8
    Küldetés felépítése: 6 (bár ezt megkérdőjelezve, mert csak egy órát játszottam összesen vele a töltésekkel, meg a kinti beállításokkal együttvéve)