• slackface
    Persze...Az az igazság,hogy ha hibát keresel a másikban akkor úgy is fogsz találni rengeteget,ha nem akkor kitalálsz valamit. Lásd általánosságban a fórunokat..mindenki fikázik mindenkit. Úgy gondolom,hogy MI értelmesebbek vagyunk a többinél..mi ne tegyük ezt a másikkal. Amiket írtam nagyon jól tudod,hogy mire gondoltam, mit akartam vele közölni. Lehet,hogy nem fogalmazok olyan jól..de ez nem hivatalos és ez csak egy fórum. A lényeg a kommunikáció és a mondanivalóm. Én sem forgatom ki a szavaidat kérlek te se tedd velem. Egyébként nagyon örülök neked,hogy jókat tudsz szólni a témához.
    Autodid-módon tanultál fizikát vagy Egyetemen "melyiken?"?
    Valamilyen kutatóközpontban dolgozól?

Beszéltem olyan fizikusokkal 'sokkal' akik demagóg módon hajtogatták,hogy semmi féle képpen nem működ7 a világunk a Véletlen által.
    Én azért adok az ő szavukra is ,tiszteletben tartom őket is ..de én is inkább a jó öreg német Heisenberg mellet foglalnék állást.
    Nálunk a tanár szigorú volt és nagyon nem szerette ha "KIOKTATJÁK" és márcsak presztizsből simán +buktatott bárkit.
    Tudom nem idevág ...de neked mi a véleményed Istenről?
    Szerinted? Érdekes,hogy vannak fizikusok akik hisznek istenben paradox módon.
    Érdekel,hogy te melyik oldalon álsz.
    Az erő jó vagy sötét oldalán.