\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Brian89
    Pascalt neeee!!!!
    Sose!!!!
    Egy elavult, szar nyelv, teljesen használhatatlan...ÉRETTSÉGIHEZ IS...a mai napig nemtudom hogy lehetne bonyolultabb adatszerkezeteket megvalósítani vele.Gyorsan felejtsd el...Ezenkívül maga a program is olyan, hogy ha írsz valami hibát, lehet az életbe nem jössz rá h mi volt az...ugye nem kell ecsetelni a különbséget egy 2008as microsoft szoftver meg a Pascal 30éves kostrukciója között?
    Nem véletlenül írtam h a c-s vonalat használd, mint mondtam egy éve infóra járok a BME-n úgyhogy ha nem is vagyok profi programozó de ennyire megbízhatsz bennem, nem mondok hülyeségeket:)

UI:az érettségi forráskódjának kiterjesztése .pas...erősen árulkodik h egy mezei pascal kódról van szó:)