\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Soaringpilot
    Szia!

Az nem akkora nagy gond, hogy már régen tanultad, én is két év kihagyás után, szinte a nulláról készültem fel az emelt szintű fizikára, és 90%-os lett. Szóval ha komolyan veszed, akkor fél év alatt simán fel lehet rá készülni. Jártam magántanárhoz is, de csak heti másfél órát, és az is csak feladatmegoldás volt, az elméletet egy az egyben magamtól tanultam meg a tankönyvből. De ez a heti egy alkalom a tanárnál is nagyon sokat segített.
    A menete teljesen ugyanaz, mint a rendes érettséginek, azaz le kell tölteni a jelentkezési lapot az OM honlapjáról, kitölteni, és a határidőig beküldeni. Az egyetlen különbség az érettségi típusánál van, ugyanis nem a rendes, hanem az ismétlő érettségit kell bejelölni (nem tudom pontosan ez-e a neve, a lapon minden le van írva).

Nagyjából ennyi, már csak annyit tudok hozzá tenni, hogy hajrá!:)

Szatyi