Vitorlázórepülés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha legalább annyira fanatikus vagy, mint én, akkor biztos lehetsz benne hogy bekerülsz😊 Csak kitartás!
még esetleg fájdítsd jobban a szívünket...😄
Brian!
Aztán hajrá, teperjél, tegyél meg minden tõled telhetõt, hiszen látod, nekem is bejött😊 Ha igazán el akarsz érni valamit, elõbb-utóbb el is fogod! Kitartás!
Szatyi
Még most kezdem el feldolgozni, hogy tulajdonképpen mit is jelent ez😊 Bõ 2 és fél év múlva lesz egy CPL szakszóm mûszerrel meg C kategóriával, és mindezt az állam fizeti😄D
Erre tettem fel az életem, úgy tûnik megérte😛
nekem szerintem majd okj, aztán énis megpróbálom😊
24 pont kellett volna...ha jelentkeztem volna😄
de idén esélytelen volt😛
nah gratulálok, aztán a malévig meg se állj😄
Felvettek!!!!😄DDD Szeptembertõl a Nyíregyházi Fõiskola állami finanszírozású LÉGIKÖZLEKEDÉSI HAJÓZÓ hallgatója vagyok!!!!!😄😄😄DD
Másodjára sikerült!! Hihetetlen😄DDDDD Nálam boldogabb ember most nincs az tuti😄DDD
Na én megyek is feldolgozni, majd ha megnyugodtam még jövök erre😄😄
Szatyi
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nálunk is kijött ilyen rendelet, aztán rászoktattam magam.
__|__ ________(*)________
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
QNH: tengerszinhez viszonyított magasság
QFE: repülõtérhez viszonyított magasság
Bocs hogy beleszólok, de szerintem utóbbit akartad írni😊
__|__ ________(*)________
Üdv.: Szatyi
Hm?
ehhez képest én másfél órát Fokáztam a hétvégén 1200as alap mellett😊 persze hogy vontattam 3E ft-ért és épp egy C vizsgára valót repültem, utána meg egy 200m-es csõrlésbõl fennragadtam😊
Én kellemesen töltöttem a hétvégét, ugyanis vitorláztam😊 Megint repültem egy órát, úgyhogy most szépen gyûlik a repidõm😊 Ráadásul életemben elõször egy stabil 5 méterben sikerült emelkednem😄D Eddig azt hittem, hogy csak legenda😄DD 900 méteren fogtam, pillanatok alatt fenn voltam 1800-on felhõalapon😊
Hasonló jókat mindenkniek!
Üdv.: Szatyi
Én mondjuk épp csak internetközelben vagyok, se repülõ, se szimulátor már jó ideje. Csak a nyaralás. Pedig már de szántanám a virtuális eget! (Legalább azt.)
Pa, HA-MIC
De hol a buksidról a fehérsapka?😛😛
www.lhmc.hu
gliderpilot http://lhbc.hu
Egyébként pár kép dunaújból, meg rólam is, amint egy ASH-25ösben vigyorgok😄 Még szerintem gyarapodnak a képek.
Üdv
gliderpilot http://lhbc.hu
Szerda délután utaztam vissza Miskolcról Pécsre, nyílván útbaejtettem a dunaúji repteret, gondoltam bekukkantok a versenyre.
Mikor bekanyarodtama reptérre épp lõtték fel a mezõnyt, ment a vontatás.
Nézelõdtem 10 percet, majd indultam tovább a 6-os fõúton.
Mielõtt beértem Dunaföldvárra, a fõút felett kb terep 50 méteren áthúzott felettem egy L-29 Albatros!
Pécsig röhögtem, hogy 5 kilóméterrel feljebb épp 5-6 motoros gép vontat, mindenfelé az égbolton vitorlák egy Alba meg 50 méteren csúszkál az égen alattuk, köztük.
Érdekes volt!
www.lhmc.hu
www.lhmc.hu
Sajnálom ezt a repcsit, volt szerencsém vele repülni.
http://www.zoom.hu/szirena/magyar-repulo-balesete-kretan-%E2%80%93-foto
www.lhmc.hu
Persze mivel indexes a cikk, így erõs fenntartásokkal olvasom. Namajd holnap kimegyek a reptérre és kiderítem mi is volt. Az a tuti.
A Góbé után én is csúszkáltam kicsit a Pirattal, sokkal nagyobb láb kell neki fordulóban, mivel rövidebb a törzse, ráadásul az oldalkormány is kisebb. De hamar hozzá lehet szokni, és érdekes módon amikor visszaültem a Góbéba, ösztönösen a kisebb "Góbés" lábmozgást használtam😊 Viszont az utóbbi idõben a Góbéval is Pirátosan szállok le, a könnyebbhez jobban hozzá szokik az ember😄 De így is szép azt mondják😊
az elsõ felszállás 10perces iskolakör volt vontatásból, a második meg 4:20percre sikeredett😄 megint le lettem b@szva h deszkaseggû vagyok😊)
amúgy sokkal sokkal jobb mint a Pirát😊 nagyon király h fekszel benne, siklik is rendesen és furcsa mód sokkal kevesebbet csúszkáltam vele mint a Piráttal, szóval ennek nem olyan hatástalan az oldalkormánya😊
szal király nap volt😊 rem holnap is alakul valami😊
Nekem is jó lenne egy új típus, de nálunk az a baj a gépparkkal, hogy a Pirát és a Nagycirrus között nincs semmilyen ugródeszka:S Van egy magántulajdonú KA-6-os, állítólag lehet rá típust csinálni, lehet hogy megpályázom. Azt mondják kicsit jobb mint a Pirát, viszont utána még mindig nagy a lyuk a Cirrushoz. Na nem baj, sok távot kell repülni, és pár év múlva lehet hogy ideadják😄
nálunk most a hétvégén állítólag született egy 5ésfél óra, meg egy 6 és fél😊 így van egy újabb koszorúsunk😊...de repültek C vizsgát, vontathatóit, több 6 és 7 órát, meg 300as háromszögeket is😊 úgyhogy bomba idõ volt, amit én sajna a tiszalöki strandról figyeltem végig, de holnap már én is harcba szállok az újabb távomért és remélhetõleg tábor végéig a Foka5 típusomért😊
csak igy tovább
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A mai naptól ezüstkoszorús vitorlázórepülõ vagyok😄 A táv Kenderes Hajdúszoboszló, 58 km, 1 óra 37 perc alatt teljesítettem😄 Ha minden igaz július folyamán szakszós leszek, utána év végéig minél több távot szeretnék még repülni😊
A következõ is Kenderes-Szoboszló lesz, de az hurok útvonalon😊
Jó szelet Mindenkinek!
Szatyi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM