\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • HAMIC
    Hé, Paszkálnak gratula a múlt héten megszerzett ezüst koszorúhoz! :D

Nnna, újabb "első repülésen" vagyok túl! Tegnap kimentünk egy barátommal kerékpárral Farkashegyre, és rögtön a kapuban Gyula bácsiba futottunk bele. Tíz perc múlva már a hátam mögött ült az öreg, én meg először életemben a Góbéban ülve csőröltem felfelé! :DD

Kérdezte az öreg, repültem-e már, mondtam igen, movittal, a nyáron. "-Az egy nagy szar!" -válaszolta. Ebben maradtunk, és még elkottyantottam, hogy szimulátorozok is. Aztán iskolakörön a hosszúfalon kicsit megkaptam a botot, bár ahogy a kormányokon éreztem, azért Gyula bá' nem bízta az életét egy idegenre. :) Termik még nem volt, nullák se jöttek, le is szálltunk.

Délutánig kibiceltünk, fotózgattunk, döglöttünk az árnyékban. Amikor megjöttek a tisztességes emelések meg a cumulusok, már csak két gép árválkodott a starthely mellett. Mindenki fönt volt. Mi meg szépen leléptünk.