\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Soaringpilot
    Ennyire:)
    Tegnap csináltam egy kis sétarepülést a kenderesi reptér környékén Pirattal:) Múltkor a gyakorlók alatt nem nagyon volt időm nézelődni, de most minden irányban szétnéztem, mi merre van. Megnéztem többek között a Horthy-kastélyt is:) Arrafelé nem volt koszorútávos idő, de egy-két órát többen is tudtunk repülni.
    Mostmár egyre biztosabb, hogy mi is részt veszünk majd a falunapon, sétarepültetéssel. Szolnokon már olyan régótacsináltunk minden évben repülőnapot, hogy aki akarta, már mind kipróbálta, úgyhogy évről évre sajnos egyre kevesebb utas volt. Kenderesen viszonylag új dolognak számít egy ilyen repülőnap, úgyhogy lesz érdeklődő az biztos:) Ezt onnan tudom, hogy mesélték, hogy régen, amikor még minden évben elöntötte a Tisza a szolnoki repteret, akkor néhányszor áttelepültek Kenderesre, és az ottani repnapokon mindig hatalmas tömeg volt:) Reméljük idén is így lesz:)
    Ha tudok pontos időpontot mondani, majd szólok:)

Jó szelet!
    Szatyi