\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Soaringpilot
    Szervereket csak a condor honlapján találsz, van "szabad bejárású", de olyan is amibe előre megbeszélt jelszóval lehet belépni. Kezdőként is nyugodtan beléphetsz akármelyik szerverre, senki se fogja tudni hogy most vagy ott először:)
    Gépek: sajnos ez nem olyan mint az FS-ben, hogy milliónyi kiegészítőt le lehet szedni, hanem kiadtak egy Plane Pack-et, amiben van 5 új gép, és sajnos fizetős:S Ha jól tudom már készül a Plane Pack II is.
    Nekem a PDA alapból a térképet mutatja. Az 1-2-3-4-es gombokkal tudod változtatni a PDA képernyőjét.
    Igen, a valóságban is elég nehéz vontatni:) A nagyobb sebesség miatt nagyobbak a kormányerők, és a motoros gép légcsavarszele is be tud zavarni néha:)
    Nem ismerem a Condor termik motorját, de szerintem figyelembe veszi a talajt, én legalábbis úgy vettem észre. Sík mező felett széles és nyugodt termikek vannak, erdő felett rázósak, hegyoldal felett pedig szűkek.

Ha lesz még kérdésed, írj bátran, örömmel segítünk:)
    Szép leszállásokat!:)
    Szatyi