\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • psicho
    udv, kiprobaltam a Condor szim-et, es teljesen elvarazsolt, pedig racing kormannyal repultem . Hirtelen felindulasbol meg is rendeltem egy saitek botkormantyt.

Altalaban ezek a fellangolasok nalam nagyon hamar letunnek, de most ugy erzem a valosagban is erezni akarom ahogy a legaramlatok a vallukra vesznek es ha van hozza eleg erzekem, meg is szeretnem szeliditeni oket. Ki tudja, talan ez az amit mar olyan regen kerestem. Jelenleg Szigethalmon-on lakom (BP alatt) es klubot keresek ahol melyebben megismerkedhetek a repulessel, melynek kesobb, talan tagja is lehetnek. Google-ztam a Tokol-i repteret de nem talaltam semmit, gondolom ott nem mukodik vitorlazoklub. Hozza kell tenni hogy 196cm magas 110 kilos emberrol van szo, szoval nem vagyok biztos benne hogy beferek e egyaltalan egy ilyen madarba. Azzal tisztaban vagyok hogy errol az idenyrol lecsusztam (elmeleti felkeszites csak telen van ahogy elnezem), de sebaj, iden marad a Condor. Egy szo mint szaz, kozeli lehetoseget keresek ahova leruccannek egy napra eles bevetesre es korulszaglaszni kicsit.