\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • lhmc
    Sziasztok!

Elképesztő mi folyik ebben az országban.
    Miközben egyre több pénzt pumpálnak például a túlsúlyos gyerekek felvilágosítására, a drogmegelőzésre...stb,majd az is elhangzik, hogy többet kellene sportolni, normális sport közösségekben kellene nevelkedni a gyerekeknek. Ehhez képest mi történik?
    Sorra lehetetlenítik el a sport egyesületeket.
    Fájó szívvel hallom mindíg, ha bezárnak egy-egy sport kluot, egyesületet, de már második alkalommal hallhatjuk idén, hogy repülőklubbot lehetetlenítenek el.
    Előbb a debreceni, most a szegedi klub.
    Jómagam Miskolcon repülök (ahol állítólag halott a sportrepülés), a mi helyzetünk sem rózsás.
    Vajon hová vezet az a lejtő amin elindult lefelé a magyar sportrepülés?
    Olyan patináns klubok tűnnek el mint például Szeged?
    Nem...biztosan nem, de rengeteg energiát, erőt vesz el az ott repülő emberek életéből, sportteljesítményeiből...
    Egyben biztos vagyok: Nem hiszem, hogy a szegedi srácok csak úgy feladják.

Jómagam, és tudom még sok más sportember, pilóta drukkol értetek SZEGEDIEKÉRT.
    Továbbmegyek!! Bár nem tudom hogyan fogjátok folytatni...új reptér..stb, de ha szorgos kezekre van szükségetek, rám, és még néhány emberre számíthattok.
    Nagyon megindított ez a dolog.
    Sok Sikert!!