\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Baluxx
    Na ja, na ja. Ezert irtam le, hogy megis mennyi az eselye a max. pontnak. Mert ha valaki hataron volt, akkor altalaban nem sz@roztak vele. Igy 90%-max. pont. Csak most kerdes, hanyan tudnak 100%-ot osszehozni. Meg hany jelentkezonek lesz felsofokuja, meg ilyesmi.
    Meg ami megint marha nagy kerdes, hogy mennyire lesz nehez. Tavaly neztem a feladatokat, Nem voltak olyan nagy wasistdas-ok. Amikor en erettsegiztem, a kozponti matek felveteli ennel durvabb volt. Olyan teteleket kellett alkalmaznod, meg tudnod, ami az Obadovics-fele matek konyvben is az aprobetus reszben volt.
    Irtam kb. 60%-ot, eleg is volt.
    Most belegondolva, hogy nekem eleg volt cca. 60%, (jo persze Vadkeletre akkor is tobb kellett, meg letezett a hozott pont duplazasanak intezmenye), akkor is durva a mai rendszer. Ma csak ugy jutsz be, ha "hulyere" tanulod magad, es 95-100%-os dolgokat kell irnod. Ha 1-2 pontot vesztesz, mar lehet, hogy csak a jovo evi korbe fersz bele.
    Ez az egesz oktatasi rendszer egy vicc. Egyreszt ott az allando teljesitmenykenyszer mar az altalanos iskola elso osztalyatol, kozben meg az atadott tudas szinvonala megy egyre lejjebb.
    Egyszer megirom a memoarjaimat az egyetemrol...