\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Clidey
    Amugy a hardcore szimulatorozo gyerekek nagy resze kivetel nelkul eszosztos. Az egyik MyVIP klubban is volt egy ilyen arc, aki mindenkit leosztott, nekem, meg Flecsonak is beszolt, hogy kuss gyerekek en fingtam a passzatszelet.
    (Vadaszgepek klub, "KELEMEN" "hivojele":D van az illetonek)

Nekem erről az a tapasztalatom, hogy az FS-szimesek nem annyira tudálékosak,inkább csendben vannak, és ha kérdezik őket halkan megjegyzik hogy "kösz, de képbe vagyok :)" Persze akadnak kirívó példák itt is sajna...
    Ellenben a vadászgépes szimesek közt (IL-2, Lokkkon és társai) találkoztam már én is okostojások tömkelegével, akik mindig mindent jobban tudnak.

De mondom, ez az én személyes tapasztalatom...lehet felétek épp fordulódva van megfele ez az arány... (még jó, hogy fogalmazni, aaaazt nagyon tudok! :D)