\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • gliderpilot
    Hát igen, én úgy mentem ki jóformán a reptérre, hogy fogalam se volt, hogy egyáltalán létezik sportrepülés, nemhogy milyen az. (Pedig a Gyula-Bcsabaa közti út mellett van a reptér, és hát ott elég sokat jártam. Csak egyszerűen nem is érdekelt, vagy nem tudom.) Aztán elkezdtem. Viszont nekem szerencsére sz*r elképzeléseim sem voltak, úgyhogy nem beszéltem f*szságokat, egyszerűen beletanultam. Viszont az tnéyleg gáz, hogy mivel nagygépen nem gyakorolnak vészhelyzeteket (azért szimulátoron talán, de nem tudom), hogyha nincs repülős múltja a pilcsinek, hiába ült már 1-2 ezer órát a kabinban, nem fogja tudni megoldani, mert besokkkol vagy egyszerűen enm tud mit kezdeni a helyzettel.
    Egyébként nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy aki a vitorlázórepülést egy állomásnak tekinti, és mondjuk addig csinálja, amíg a motorost el nem kezdi, az nem is igazi pilóta... Nem hülyeség az, amit tegnap beírtam:) (Pilots are in gliders, the rest are airplane drivers.) Ez kb ugyanolyan, hogy aki hajós, az is a vitorlást tartja "igazinak". Itt csak te vagy, egy "egyszerű" gép meg a tudásod. A természetből, időjárásból a legjobbat kell kihoznod.
    Egyébként pl motoros repülésnél is vannak ilyenek, amik hasonlóan igénybe veszik az embert, de az is a sportrepülés kategória.
    Szerencsére én még nem találkoztam olyan szimulátorossal, aki kijött a reptérre, és így osztotta volna az észt:)
    Egyébként a srác hány éves volt?
    Mellesleg mi bajod a napszemüveges, hajózós, svájciórás pilótákkal?:D Szereznem kell még cuccokat a szemüvegem mellé:D:D