\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • gliderpilot
    Nem góbéval, de Ka-7-tel tekertem már Jantarral:) Meg Pirattal 2Bvel meg ventus 2vel:)
    És ha hosszabb a vendégkötél, az miért akadályozza meg, hogy ez még egyszer megtörténjen?
    Nem a vendégkötelet kritizáltam, csak a 12 méterest, mert szerintem ez eleve egy érdekes dolog, hogy kiadták a bulletint, de nem valami egyértelműen. Mi is csináltuk pár óráig a "prototípust" (gondolokdás és megbeszélés volt a hosszú), majd a "berepülésnél" izgatottan vártuk, hog na ebből mi fog kisülni. Ez csak azért, mert akkor is ugyanúgy történhetett volna valami váratlan, mert szerintem ezt még senki nem próbálta (nem is racionális).
    Kiszakadt kioldóról én is hallottam, akkor volt egy/pár, amikor bejöttek az újabb, erősebb aggrik, és nem igazán tudták használni, vagy nem tudták, mennyi gáz kell.