\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • gliderpilot
    Sziasztok!
    Én azért mindenkit bíztatok a polarizált lencsére!;) Úgyhogy szerintem nyugodtan vegyétek meg Soaringpilotét:) A tulajdonságai megegyeznek a neutral grey-ével (nem torzítja sem a színeket sem a képet), csak még emellett megszűri a polarizált fényt.
    Az LCD monitorokkal/kijelzőkkel kapcsolatban annyi, hogy csak a régieken van olyan, hogy nem látszódik, és azokon is csak egy szögből. (most van egy új telefonom, és az volt az első, hogy kipróbáltam, hogy látom-e:)) A szívárvány-effektről meg csak annyi, hogy az LCD-hez hasonlóan ez se minden plexin látszik, és ez is egy bizonyos szögből. (mondjuk konkrétan a Piráton láttam), de egyáltalán nem zavaró.
    Másrészt meg szerintem bármelyik Randolph tökéletes, ha termiket akar vele keresni az ember, úgyhogy nem muszáj polarizált, csak nekem bevált.:)
    Az árról meg csak annyit, hogy az amcsiból rendelt az 5000-rel olcsóbb, nem a magyar. (és ez a polarizált, mert az 28$-val több, tehát ha mondjuk barnát veszel, az majdnem 10k-val olcsóbb. És nagyon hamar megjön (asszem 9 nap volt az enyém, vagy mennyi.) Az a kár egyébként, hogy 52-es méret szinte csak aviatorból van:)
    Na üdv