\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Brian89
    Hát az én véleményem a plane packről: az oké vagy vannak benne ugye új gépek, ennek oké hogy elkérik az árát, tényleg dolgozni kellett vele szal ezzel nincs gondom...a vicces az az, ami tegnap történt a Magyarország sceneryn: 18m-es class, tekerek, és egyszer csak látom h a srác emelkedik velem 1 körön mint állat émmeg nézek nagyokat..game után megnéztem a 18m-es gépeket és látom, hogy az összes alapjátékban lévő gép ívelő nélküli...a plane packben meg ott az ívelős ventus 2cx, amivel evidens hogy simán lenyomták az ls8-at...szóval az már sztem pofátlanság, hogy ha megveszi az ember akkor külön előnyhöz is jut...ez kb olyan mint a teveclubban vagy hasonló okos portálokon az sms küldés...
    egyébként meg sztem tényleg nem éri meg megvenni azér az 1 új gépért a pp-t...személy szerint majd ha a következőben úgy találom hogy jobb gépek vannak, akkor beruházok rá, de most így ez a jantar2b nem ér nekem 10eurót...