• dez
    Én nem azt írtam, hogy a PC-s játékoknak áldozott le. Csak a mai PC-ben van egy kerékkötő. Nem kis részben ezért húzhat el a konzol (ami amúgy már nem csak egy buta konzol lesz). De nem hiszem, hogy emiatt szídni kellene őket. (Hacsak nem vagy PC-alkatrész-kisker.) A felhasználóknak szerintem ez csak jó, így rá lesz kényszerítve a PC-piac is arra, hogy a mainál jóval nagyobb teljesítményt nyújtson - olcsón. Kérdés, hogyan. Úgy tűnik, az Intel most megszívja a "húzzunk le annyi bőrt a fogyasztóról, amennyit csak lehet, és csak kis lépésenként, lassan haladjunk" stratégiát. Vagy mi szívjuk meg, mert folytatja (az AMD-vel együtt), és majd szépen dobáljuk ki a 100 ezreket dual-core-ra, majd 4-core-ra, és így tovább. Aztán majd úgy 5-6 év múlva el is érjük, amit pl. egy Cell már most tud, viszonylag egyszerűen és relatíve olcsón. (Mármint számítási teljesítményben és adatkezelési sávszélességben, de nekünk perpillanat ezekre van szükségünk, és nem feltétlenül 20x-os általános műveletvégzési teljesítményre.)