• FTeR
    #24
    nem értettelek félre, Dikkma egy korábbi C#/Java eszmefuttatásra utalt, ami abból indúlt ki, h szemtét m$ már megint lemásolt vmit és név változtatással kiadja újra.
    A két nyelv abban egyezik, h mind a kettő 5G nyelv. ezért írtam a 4G-s példát, azért egy valamire való programozási nyelv a C szintaktikát használja, szvsz a vb-s egy eléggé mellék vágány. Direkt nem említettem a szintakszis kérdését, mert C#-é nem a javará vezethető vissza, hanem a C-re (mint írtad is).
    A jóvolna nekünk is egy hasonlón, röhelyes lovagolni, mivel minden így készűl. Ezért vannak egy generációban több nyelvek is.
    C#ban ugyan van destruktor, de nem igazán szereti, ha mi próbáljuk megadni, h mi történjen.
    A szemétgyújtés javabán nem autómatikus, hanem lehet autómatikusra is állítani (ami állítólag elég béna). C#ban nincs ilyen állítási lehetőség.
    A túltölthető fügvény ügyében elbizonytalanítottál, nekem valamiért úgy rémlik, h nem lehet vagy legalábbis valami megszorítással (túltöltés alatt nem egy utód objektumban való felülírást értem).

    Tehát a két nyelv 1 kategóriában van (-ba sorolható), de ettől még nem lesz ugyan az. És a létjogosúltsága sem kérdőjelezhető meg.