• [NST]Cifu
    #911
    Nem véletlenül írtam, hogy az emberek nagy többsége. A PC-n a grafikai beállításoktól függ az, hogy hány FPS-t kapsz, és általában a nagynevű játékok többsége még az adott időben kellően komoly vason sem mutatnak 60 fps körüli értéket teljes részletességű grafika mellett. A játékosok beállítanak tehát egy olyan grafikai szintet, amivel a gépükön érzésük szerint élvezhetően tudnak játszani. Ez az érték általában 25-45fps környékén tendál, nem pedig 60 vay 100 fps környékén.

    Ami engem illett, én a grafikai minőség rabja vagyok, már Radeon 8500-on is 8x vagy 16x AF és ha lehetett 2x vagy 4x FSAA mellett játszottam még a CS-t is. Ebből sejthető, hogy ritkán láttam az FPS mutatón 60-as érték körüli számot. Nekem kiváló kell - a grafikai minőség terén. :)
    Természetesen tisztába vagyok vele, hogy ezzel hátrányban vagyok a multi-FPS játékokban, de különösebben nem érdekel. Szórakozni akarok én, nem veszem tehát vérkomolyan a játékot, és nem fogok agyvérzést kapni, meg billentyűzetett a falon széttörni, amikor valaki 3 fraggal megelőzőtt. :)

    Ami azt illeti, a tökéletesen folyamatos képhez elég a 25Hz is, csak akkor a képet meg kell kicsit "bolondítani". E téren várjuk ugye már egy ideje a rendesen megcsinált és jól működő motion blur-t...