• [NST]Cifu
    #733
    Igényes FPS-ek ezekszerint azok a játékok, ahol a szép grafikán túl más igazából nem szól mellette? Mert a FEAR története nekem nagyon nem jött be, és a Prey sem a története / feelingje fogja eladni a jelek szerint... :\

    Amúgy továbbra is nagyon tetszik, hogy mindenki a FEAR-el, a HL2-vel és a többi "extra" játékkal jön, mint hasonlítási alap. Hol mondott olyat a Ritual, hogy itt most bármilyen téren is csodát fognak művelni? Sehol. Azt mondták, hogy csinálnak egy szórakoztató játékot, amely epizódrendszerben fog megjelenni kisebb, 3-6 órás részekkel. Betartották a szavukat. Keserű a szőlő?

    Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok az Emergence-el, de visszagondolva tényleg kellemesen elszórakoztam vele, nem volt semmi idegesítő hiba, vagy bug. A nehézségi szint a végén kicsit über volt, de legalább volt egy kis kihívás, kifejezetten élveztem azt, hogy iszonyatosan ügyelni kellett minden lépésemre, olyasmiket csináltam, hogy bedobtam a gránátot a sarok mögé, mondván biztos lesznek ott. Ott voltak, két nehézgéppuskás fazon túlélte, és jöttek rám, én meg futottam visszafelé, a sarkoknál egy-egy lövést eleresztve a sörétesből (a géppuskásoknál mindig volt ugye egy pártized másodperc, amíg elkezdtek lőni, mert fel kellett pörögnie a gatling gépfegyvernek). Lehet, hogy nem így képzelte el a pályatervező, de működött, és én meg élvezettel játszottam.