• hykao #452
    Én még emlékszem olyanra is, hogy volt valami csodálatos atmoszférájú tengeri (vízalatti) pálya a visszaváltozás után, aztán le kellett valakit lőni távcsövessel...valami ilyesmik...a sorrend lehet, hogy fordítva van. :)

    Visszakanyarodván az új SIN-hez: szvsz az eddigiek alapján akkor lehetne rámondani, hogy nem rossz, ha nem lett volna SIN1 és nem lett volna HL2...sajna nekem eddig egyáltalán nem volt "SIN" érzésem a játék kapcsán, sokkal inkább, mintha valami HL2 mod lenne az egész...odáig rendben van, hogy HL2 motoros, de attól még nem kellene, a helyszíneknek, a textúráknak, a játékmenetnek, egyszóval mindennek HL2-szerűnek lennie!!! Lépten-nyomon a HL2 elemei köszönnek vissza eddig. (nem tudom mennyi van még hátra - nemrég "akadt" a kezembe a második fegyver -, de kétlem, hogy túl sok változatosság várna rám, akár helyszín, akár játékmenet tekintetében)
    Legalább az elején lehetett volna egy "mi történt az előző részben" dolog, egy visszaemlékezés-szerűség, nem egyből fejest ugrani a közepébe...
    Biztosra veszem, hogy fog készülni olyan rajongói HL2 mod, ami jóval kevésbé lesz ilyen HL2-szerű, mint sajnos ez a játék...annak ellenére, hogy az ingyen letölthető lesz, ez meg csak törvénytelen úton tölthető le ingyen...
    Eddig 1 szem NPC-vel találkoztam (a játékeleji kiscsajon kívül), és 0 fejtörővel...0 tárgyakkal kapcsolatos interaktivitással, stb.
    Plusz szomorúság, hogy eddig egyetlen fényforrást sem sikerült szétlőnöm...
    Azt kell, hogy mondjam, hogy az eddigiek alapján a játék - a grafikán kívül - minden más tekintetben messze alulmarad az elődhöz képest!!!
    Hol a jó kis SIN hangulat, a becsempészett humor elemek? Hol az eredeti játékból megismert változatosság, mind helyszínek, mind játékmenet szempontjából? (...hogy nem csak lődőzni kell, de néha tárgyakat, számítógépeket használni - az agyunkat -, és némiképp alakítható a történeti szál???)
    Ha ezeket meg tudták oldani '97-'98 körül, akkor most miért nem sikerült-sikerül? Holott ezek a dolgok ma már egyáltalán nem újdonságok, mint akkor voltak.

    Sajnos nem tudok úgy tekinteni a játékra, mintha nem lett volna SIN1, és nem lett volna HL2...a maradék remény, hogy a további epizódokban talán realizálódik valami a SIN1 örökségből... :)

    SZVSZ jobban jártunk volna egy fullos SIN1 remake-kel, mint ezzel így most.