-
Volt szerencsém (?) kipróbálni.
Júúúúj. Szigorúan szvsz következik.
Ez a játék gyerekek rémísztően szar
. Kezdeném az elején: Menü, töltés, beállítgatások, zene, irányítás mind - mind renben.
New game
So - so, az első pár perc türhetőre sikerült, ennek fő oka a fürdőző pinus :) és úgy általában kellemesnek mondható grafika. Aztán beüt a ménkü...,kályhacső vagy nevezhetjük akár partfisnyélszerűnek a pályákat. Unalmas játékmenet /lősz-mész/ csak tetőzi az amúgy is beálló 10 perc utáni egyhangúságot. Sehol egy kis rejtvény, vagy gondolkodás, esetleg tovább jutást bonyolító szakasz. Ajtó - ablak menj - előre. Jézus úristen. Ezzel kijön 2006 közepén!
Vegyünk egy példát az elejéről. A minket támogató luvnya szól, hogy medic station -nel (nem jut eszembe megfelelő magyar szó rá) hozzuk rendbe cudar egészségi állapotunkat és a kivitelezéshez nem ártana betörnünk a szoba ablakát, majd beugorva beragtapszozni a seggünket. Na, de, kb. mire a nemes akció végéhez érünk, természtesen ránktör a jónép, mire a luvnya aki az előbb bőszen ajánlgatta az ablakbetöréses - beugrós módszert, elővesz egy kulcsot és kinyitja a szoba ajtaját, mint menekülési lehetőséget a szobán belüli lifttel
//csak pislogtam ezen az emelt szintű hülyeségen/. És ez csak fokozódni fog.
Ennyit a játékmenetről.
Még a grafika az elején rendben lévőnek tűnik, de 15 perc után rájövünk, hogy ez még a jó öreg HL2 szintjét se üti meg :/ Tetejébe ahogy észrevettem, még nagyobb gépigényt is kér melléje.
Szánalom. És ezért akarnak folyamatosan pénzt kérni? Valami hihetetlen módon bűzlik a programról a mai napjainkra jellemző játékpiac. Unalmas, ötlettelen tartalom. Régi motor feltupírozása, ami természetesen emelkedett géigényhez vezet. Ezáltal még a grafika is gyengének mondható /üssetek!, de saját emlékeim szerint a HL2 ennél jóval szebb volt/.
9 rész? Az első 15 percéig nem bírtam :/ (Ilyenkor imádom a warezt! Totál lelki ismeretfurdalás nélkül letöltöttem, hogy megszemléljem, azaz demóként kezeljem. Ha ez a lehetőség nem lett volna, most 4k mínusszban lennék és kidobtam volna pénzt egy hihetetlen gyenge játékra)
NC. Véleményem: 40%