• ddfg
    Na, kiosztottam mara az eszt :D Igazabol csak a cikkhez akartam hozzaszolni... Tehat: hatarozottan pozitivnak tartom, hogy az MS hajlando fejlodni (remeljuk) eddig beertek azzal, hogy meresztettek a hatsojukat a kozpontjukban, ganyoltak ossze-vissza (most nem flame-bol, tenyeken alapszik, aki nem hiszi, nem foglalkozott eleget windowsokkal...) es ha valami nem jol sult el, jobb esetben kijavitottak a hibat, kozben hirdettek, hogy ok a legjobb ceg, es a legjobb termekek gyartoja. Most viszont hajlandoak penzert felfogadni egy szakertot, hogy meselje el nekik, miert jo a szabad szoftver, es hogy mukodik az ilyenek fejlesztese. Osszehivank egy csomo embert, akik tenyleg biztonsagi szakemberek, nem csak egy papir birtokosai (ld diploma) es megkerik oket, hogy meseljenek rola, hogyan szuletnek a biztonsagi hibak. Ha ezeket az ismereteket, vagy egy reszuket fel tudjak hasznalni, akkor egyszer talan tenyleg eljutnak oda, amit a jelenlegi marketing allit :) Megjegyzem szerintem minden programozonak kutya kotelessege biztonsagtechnikaval foglalkozni, aki nem teszi, az igenytelen, es csak ganyol. Ha valaki nem ert vele egyet, szivesen elmondom neki hogy mire gondolok, de nem akarok ide oldalakat irni. Igerem, ma nem irok ide tobbet:)