archkoven#63
Kicsit belevesztem a többszörösen összetett alá- és mellé-rendelt mondataidba
Az, hogy nekem magyarázod, hogy miért nem fognak az emberek a Longhornra váltani azt mutatja, hogy tényleg belevesztél a többszörösen alá- és mellérendelt mondataima:))
Ugyani és nem írtam, hogy az emberek tódulnak a boltba Longhornt venni. Nem is modhattam, mivel magam sem így gondolom.
Szerintem az XP az első MS oprendszer ami megfelel az átlagfelhasználók szerteágazó igényeinek (2000-en nem igaznán lehetett játszani) és mellette elégedettek is vele és nem úgy várják a következő verziót mint a messiást.
Szerintem a longhorn semmi olyat nem fog nyújtani ami miatt az emberek elodázhatatlannak éreznék a váltást, talán még jobb sem lesz, csak szebb.
A váltás -bár hosszú idő alatt- nyilván lezajlik, főként ha a játékokat longhornra írják majd és nem akarnak majd futni xp alatt.
Ha túl sok lenne mellékmondat, akkor itt van tömören: véleményem szerint nem fognak az emberek tolongani a Longhornért mivel elégedettek az XP-vel és a Longhorn semmi olyant nem fog nyújtani majd ami az embereket váltásra ösztönözné.
Persze lehet, hogy tévedek, és tolongani fognak:)