Auchan benzinkútak
-
En ugy tudom Magyarorszagon az OMV kivetelevel az osszes benzinkut ugyanazt a MOL benzint arulja mintenhol! A Tesco kut is MOL benzint arul.
A kulonbseg kizarolag a hozzadott adalekokban van, amit minden kut hozzakever (már ha valoban) az adott benzinhez. Szoval elvileg teljesen ugyanolyan a benzin mindenhol, kiveve, ha maga a kutkezelo svindilizik valamit es lerontja a minoseget (persze nem vizzel! :).
Itthon szerintem az OMV-nel van a legjobb benzin. Ahogy mar irtam ez az egyetlen ceg, ami ausztriabol hozza a naftát. Raadasul en meg egyetlen kutjuknal sem talalkoztam atveressel, trukkozessel, "most nincs 95-ös benzinünk csak Vé pávör részinget tudunk adni" hozzaallassal. A kutas nem jon oda kiselőadást tartani a high-tech EVO oder V-Power adalekok hatekonysagarol, plusz lóerőkről, meg 50%-os fogyasztasi csokkenesekrol.
Ha netan Shellnel kell tankolnom rogton igy kezdek:
"Koszonom, majd en megtankolok a sima EURO 95-ossel. A V-power-t ismerem, de nekem nem kell. Viszlat!"
Penztarnal: Smart kartyam nincsen, de nem is kerek. Hogy miert nem? Semmi kozod hozza... macskáért".
A JET kut azert tud olcsobb lenni a tobbi kutnal, mert naluk nincsen kiszolgalo szemelyzet. Csak 1 boltos es egy penztaros, vagy csak az utobbi.
A tobbinel van sok alkalmazott, akiknek beruk van, tb, ado, stb.
A Tesco kut is azert tud olcsobb lenni, mert mashol hozzak be az árat.