Auchan benzinkútak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezen a hétfõn a tesco benzinkút után észrevehetõen lomhább lett a kocsim, de majd a kiesett a szemem, mikor az elõzõ hetinél még nyugodtabb tempóban haladva, több mint 10(!!!) literes fogyasztást mutatott a mérõ.. és itt még csak épp beértem bp-re. Hát mindjárt megitatom velük a lóhúgyot! Örültem mikor tegnap a shellnél tankoltam és végre jobb lett a kocsi teljesítménye meg visszaállt a fogyasztás a normális szintre..
Fater is tapasztalt hét közben fogyasztásnövekedést a kocsijában, mikor tankolt a tesco-félében, de azért nem ekkorát, lévén dízeles 4x4-e van..
De az biztos hogy a családunkból senki nem fog ott tankolni.. és ezt tanácsolom mindenkinek is!!!
VIGYÁZZON mindenki , ha este egyedül akar tankolni , mert mindenképpen megpróbálják átverni!!!!!!!!
Az egyiknél kevesebbet akartak visszaadni /5000-rel/ baleknak nézik az embert.
A másiknál meg beállok egy üres helyre , a csõbõl nem jön semmi....átállok a másik töltõhöz , megtankolok , és amikor fizetni akarok , akkor azt mondják , hogy az elõzõ töltõnél/ahonnan nem jött semmi a csõbõl/ ~2000FT tartozásom van!!!!!!!
Nagyban balhézok a kutassal , amikor végre megérkezik a ~2000Ft-os számla tulajdonosa/elállt a kúttól és csak kis idõ múlva jött fizetni/...........A ROHADT FA****PÓ GE**K velem akarták kifizettetni az õ sarát is........és miután ez kiderült , még csak bocsánatot sem kértek!!!!!!!!!
.....szal ezek után a MOL-kutakat leszarom , inkább megyek a Tesco-hoz és az Auchan-hoz tankolni......még olcsóbb is és ugyanaz a minõség.
\"SLICE of LIFE\"
belül fenn tele van verebekkel, ott ülnek tartórudakon, köjál eccer betéved, leszarják õket a madarak 😄 vagy lehullanak a madárbetegségtõl ... :/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
És olvasva az emberek véleményét maradok az ÖMV-nél. Náluk még semmilyen próblémám nem volt. <#lookaround>#lookaround>
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Szerintem be van vizsgálva a benzin, a 95-ösnek minimum 95-ös oktánszámúnak kell lennie.
Én is úgy tudom, ahogy említette is valaki, hogy a JET-nél nincs kiszolgálás, illetve kisebb haszonnal is megelégszenek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És Taranov engem te ne buta emberezzél le, egyrészt mert én nem kipróbálás nélkül könyveltem el hogy szar, másfelõl meg a tesco&auchan kutak nem újdonságok Magyarországon már, esetleg csak neked...
És srácok. Nem fantáziálok, nem történetet hallotam, nem állítom hogy belepisálnak a benzinbe. Az autónak semmi baja nem lett tõle, egész egyszerûen csak szarul ment. Azt pedig elfelejted (vagy nem tudod), hogy bár a magyarországi benzinkutak javarészének a MOL a beszállítója, minden kút a saját adalékát keveri hozzá, hát így lesz üzemanyag és üzemanyag között különbség.
Mondjuk nekem a Shellel semmi bajom nincs, de csak azért, mert az elsõ mondatom nekem is az, mint Neked. 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A kulonbseg kizarolag a hozzadott adalekokban van, amit minden kut hozzakever (már ha valoban) az adott benzinhez. Szoval elvileg teljesen ugyanolyan a benzin mindenhol, kiveve, ha maga a kutkezelo svindilizik valamit es lerontja a minoseget (persze nem vizzel! 😊.
Itthon szerintem az OMV-nel van a legjobb benzin. Ahogy mar irtam ez az egyetlen ceg, ami ausztriabol hozza a naftát. Raadasul en meg egyetlen kutjuknal sem talalkoztam atveressel, trukkozessel, "most nincs 95-ös benzinünk csak Vé pávör részinget tudunk adni" hozzaallassal. A kutas nem jon oda kiselõadást tartani a high-tech EVO oder V-Power adalekok hatekonysagarol, plusz lóerõkrõl, meg 50%-os fogyasztasi csokkenesekrol.
Ha netan Shellnel kell tankolnom rogton igy kezdek:
"Koszonom, majd en megtankolok a sima EURO 95-ossel. A V-power-t ismerem, de nekem nem kell. Viszlat!"
Penztarnal: Smart kartyam nincsen, de nem is kerek. Hogy miert nem? Semmi kozod hozza... macskáért".
A JET kut azert tud olcsobb lenni a tobbi kutnal, mert naluk nincsen kiszolgalo szemelyzet. Csak 1 boltos es egy penztaros, vagy csak az utobbi.
A tobbinel van sok alkalmazott, akiknek beruk van, tb, ado, stb.
A Tesco kut is azert tud olcsobb lenni, mert mashol hozzak be az árat.
Ami nekem bejön: OMW, Shell, és ami szerintem ár-érték arányban verhetetlen, az az Esso.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A kocsi egy Fiat Punto II. Sporting, 5 éves, úgyhogy nem egy öreg matuzsálem.
Csak azért kérdeztem mert nem akarok igyjárni mégegyszer. Jelen pillanatban ÖMV kúton tankolok, ott nincs ilyen probléma.
Mindenkinek köszönöm a válaszát. <#taps>#taps>
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Rögtön leszarozzák, ez volt annak idején az internettel, (mikor volt már modemes internet, akkor a WLAN-nal), a mobiltelefonnal stb.
Végtelenül buta emberek szabadultak be a fórumokra, had ne kezdjem el sorolni, hogy micsoda baromságokat hallottam én már.
remélem nem gondoljátok, hogy Auchan és a Tesco házilag keveri a benzint <#hehe>#hehe>
nincs semmi különbség a benzin között, de csak annak érdemes ott tankolni akinek útba esik
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
War. War never changes.
Mindig teletankolok, általában 40-45 liter, és szerintem azt a 4-500 forintot nem éri meg lespórolni azzal hogy szar benzint rakjak a kocsiba...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
nem igazán szeretem az auchant mert gyakran adnak szar minõségû árut (gondolok itt leginkább lejárt kajákra, asszem egyszer a TVben is volt róla szolt hogy lejárt húst adtak)
sztem a benzin se lehet jó minõségû
I love this game!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Arrak lennék kiváncsi, hogy ki tankolt már ilyen kúton?
Esetleg volt e valakinek próblémája a benzin minõségével? Stb...stb....
Köszönöm a segitséget