lowdog#65
"PC (...) Érteni kell hozzá különben megbosszulja magát. A Machez és a konzolokhoz nem kell érteni"
szerintem az nem igaz, hogy a "pc"-hez érteni kell.
( ezt csak az mondja aki nem ért hozzá :) )
bár nincs semmilyen jeles vizsgám vagy végzettségem, ami igazolná, hogy értek a "PC"-hez, de szerintem igen. ellenben sok olyat ismerek, akinek köze nincs a dologhoz, csak ott a gép azt használja. a pchez harveresen nem kell érteni, mert megveheted mint a macet előre összerakva, és a windowshoz sem kell értened, mert egyszerűen és könnyen használható, és ugyanúgy előretelepítve jön mint a MacOS-ek.
de ami a lényeg: amiért azt mondják az emberek hogy jaj ehhez érteni kell ("pc"-hez, winhez), mert szarul működik ha nem figyel valaki a rendszerre. de ez nem a "pc" és nem is a win hibája, hanem a sok xar vírus, spyware satöbbi cuccok. ezekkel tele van minden olyan wines gép, aminek a tulaja nem ért hozzá. macos-en ugyanez lenne, ha elterjedtebb lenne. de egyszerűen alig vannak vírusok rá, meg olyan oldalak amik arra mennek rá hogy ráültessenek valami kémprogit...
"A PChez nem. Sokan azt hiszik de, ennek köszönhető az ahol ma tartunk."
jó hát végül kénytelen vagyok belátni hogy azér kell hozzá kicsit érteni, de ez korántsem az architektúra, a koncepcó vagy az oprendszer miatt van, hanem a többi "kedves" embertárs miatt :) akik ezeket a "jóindulatú" programokat írják...
"Nézzetek szét, aki nem érti mire gondolok annak feleslges magyaráznom"
miért, aki érti annak nem felesleges magyaráznod?