• pascal
    Robin Hood: te a másik végéről fogod meg a dolgot. Én koncepciókról beszélek, nagy és sablonos általánosságokról amikor mozgatják az egész piacot. Ettől még vannak szar konzoljátéok jó PCs játékok, meg úgy általában kivételek, amik ugye csak a szabály erősítik. Ilyen kivétel a Tekken, a WoW, amiket el is ismerek, igazad van, de nem ez az általános. PC meg azért képes önmagával is kompatibilis lenni mert már évek óta toldozzák foltozzák, ékes bizonyíték erre, ahogyan most végre el akarják hagyni az x86-ot, hibrid megoldásokkal jönnek ki, a több éves technológiák újra és újra visszaköszönnek.
    Illetve nincs előítéletem a PCvel szemben, nap mint nap használom nagy ügy, de a koncepció amire épül szerintem hosszú távon tarthatatlan. Az előítéleteket azokra értem akik a konzolokat és a maceket kapásból elítélik.
    Amúgy a mac sosem lesz PC, a mac is konzolkoncepciót követi, csak épp irodai/grafikai/DTP/stb munkára kihegyezve. És ennek így kéne működnie.

Persze egy technokrata emberkét nem vigasztal, ha megmondják mit mire haszánljon és nem teheti azt amit akar azzal amivel akar. Ezzel én is így vagyok, ezért is használok PCt és akkor az a minimum hogy értek hozzá. A PC nem a nappalikba való.

Ja és Átlagék: Mac Mini + Konzol nem sokkal drágább mint egy Olyan PC ami jó a papának a mamának és kölöknek is. A Mac árai pedig tovább fognak csökkeni.