Robin Hood#20nézz szét a PCs játékpiacon, mindenki technológia csodákat akar eladni neked, amik élvezetéhez olyan videokari kell ami árából 3 konzolt veszel.
Mert konzolon nem? Miben különbözik mondjuk egy tekken35 a tekken34-től? Grafikában. Az árat meg sztem hagyjuk, mert a kiadásaid nemcsak a hardvert tartalmazzák, hanem a játékokat is, az meg pont fordítva, konzolon drágább. Persze a warez mindenütt ugyanolyan olcsó, de a "kamionról leesett" hw is. :)
Játékélmény? 0! Az egész PC-s játékpiac elmozdult ebbe az irányba
Te mi alapján ítelted meg mások játékélményét? Akinek pl. WoW kell, annak milyen játékélménye lesz konzolon? -1?
a "szaksajtó" is kapásból lehúz minden játékot ami fél évnél öregebb garfikus motort használ, miszerint ronda. Gratulálok.
Gondolom a legújabb GTA:SA cikket se olvastad... Ha ma már rondának számít, akkor az ronda is, ettől függetlenül lehet jó.
Szóval a konzolban fix vas van, a játékfejlesztés eleve gyorsabban halad
Ez se igaz, hiába a fix vas, ha állandóan másikat kell kitapasztalni, miközben pc-n minden kompatibilis visszafele, ami nem, azt is elfedi előled a magasszintű fejlesztőeszköz. Az egyiket ezért, a másikat meg azért nem használják ki rendesen.
a másik előnye pedig, hogy így egyik játék sem tud technológiai fölénybe kerülni.
Kaphatnál jobbat, de nem kapsz: ebben mi a jó?
{i}Az én kikapcsolódásra éhes gamer énem akkor sírta el magát amikor vmilyen prospektusban belfutottam, egy RPG reklámba, "150 óra tiszta játékidő" ahhhh miért nincs ilyen PCre????{/i}
Mert az nekünk túl kevés lenne. :)
Szóval előítéleteket kéretik félretenni (lásd: hülyeszarkonzol, pcazisten stb) ... a PC egy technológia zsákutca: egy hi tech lego, a kockafejeknek.
Gondolom ezt az előítéletedet akarod félretenni. LOL.
A tendencia munkára: a Mac, játszani: konzol.
Te hol álmodtál ilyen tendenciát? Átaludtad azt is amikor Steve Jobs bejelentette hogy átáll intel procira? A többi alkatrész már eddig is pc cucc volt a mekben.