lowdog#101
hát mondjuk ezt nem nekem kellett volna írnod :)
kérlek, olvasd el még egyszer a 88-as hozzászólásomat (majd utána a 89-est, mert elfelejtettem benyomni hogy a 82-esre megy, de aztán odaírtam), majd esetleg a 82-est.
láthatod, hogy:
Ulkesh azt mondta, powermacje kiröhögi a xenonokat.
erre én, hogy óvatosan az ilyen kijelentésekkel (referenciaként az anandtechet szúrtam be).
szal nem tudom, mi a problémád velem :)
"Én is olvastam ezt a cikket az anantech-en pár hete és nekem rohadtul nem az jött le, hogy a Mac köröket verne a PC-re."
nekem se :) ezért is hivatkoztam rá, és azt próbáltam alátámasztani vele, hogy nem röhögi ki a mac csak úgy a xenonokat (de azért van amiben jobb :))
"Olvasd el a végén a konklúziót!"
megtettem :)
"Ha meg az a bajod, hogy nem érveltem az igazam mellett,"
nem tudom, miből gondolod, hogy bármi bajom lenne...
" akkor van a hülyeségnek és az elfogultságnak olyan mértéke amire már az ember csak legyint és meg sem próbál meg érvelni mert előre tudja, hogy süket fülekre találna."
azért mielőtt ilyeneket reagálsz valakinek (pl. nekem), előtte nem ártana ha elolvasnád és megértenéd hogy miről írt az a valaki. mert tökre nem jogos, hogy így nekem támadsz ráadásul ilyen gyalázó dumával...
szerintem ez tiszteletlenség részedről. még ha az ellenkező oldalon állnánk sem kellene így nekem támadnod! pláne így, hogy egyetértünk abban, hogy a mac nem mindenható! és nem most változott a véleményem hanem az eddigi hozzászólásaim is ezt tükrözték, csak félreértetted (úgy látom). szerintem egy bocsánatkérést megérdemelnék.
remélem, most már érted, hogy mi (volt) az álláspontom, és hogy anandtech-re miért hivatkoztam!