A.C. Chievo Verona
 • szucsy89
  #8113
  A Chievo jelenleg a tabella 12. helyén áll 35 ponttal, 29 mérkőzésen 10 győzelemmel, 5 döntetlennel és 14 vereséggel, 31 rúgott ill. 44 kapott góllal. A Chievo csupán a gólkülönbségének köszönheti jelenlegi helyezését, hisz a 10. helyen lévő Sampdoriának is ugyanúgy 35 pontja van, akár csak a 15. Torinónak. A veronai székhelyű csapat utóbbi 5 bajnoki mérkőzéséből kettőt elveszített (Fiorentina-Chievo 2-1, Sampdoria-Chievo 2-0), kettőt megnyert (Pescara-Chievo 0-2, Chievo-Napoli 2-0) és egyszer döntetlen lett a végeredmény (Chievo-Palermo 1-1).

  A Chievo hazai pályán 14 mérkőzést játszott eddig, a mérleg 6 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség. Ezeken 17 gólt szereztek és 13-mat kaptak. Idegenben pedig 15 mérkőzést játszottak, a mérleg 4 győzelem és 11 vereség. A lőtt gólok száma 14, a kapott góloké pedig 31.

  A hazaiak házi góllövőlistáját Alberto Paloschi és Cyril Théréau vezeti 7 góllal, előbbi 16, utóbbi 28 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban. A korábban a Milanban is megfordult Mario Sampirisi 17, Francesco Acerbi pedig 5 mérkőzésen kapott szerepet.

  Eugenio Corini, a Chievo vezetőedzője kijelölte keretét. Nem áll rendelkezésre Sardo, Spyropoulos és Samassa.

  Íme a Chievo kerete: Christian PUGGIONI, Samir UJKANI, Lorenzo SQUIZZI – Marco ANDREOLLI, Boukary DRAMÉ, Nicolas FREY, Bojan JOKIC, Paul PAPP, Dario DAINELLI, Francesco ACERBI, Mario SAMPIRISI, Bostjan CESAR – LUCIANO, Luca RIGONI, Roberto GUANA, Perparim HETEMAJ, Isaac COFIE, Felipe SEYMOUR, Adrian STOIAN – Gabriel HAUCHE, Sergio PELLISSIER, Cyril THÉRÉAU, Alberto PALOSCHI.

  A gazzetta.it szerint a Chievo főként a védekezésre fogja fektetni a hangsúlyt és kontrákkal próbálnának eredményesek lenni. A várakozások szerint a Chievo 5-3-2-es felállásban fog játszani. A kapuban Puggioni, a védelemben Frey, Andreolli, Dainelli, Acerbi és Dramé kezdhet. A három középpályás Guana, Rigoni és Cofie, a két támadó Théréau és Paloschi lesz.

  Íme a Chievo várható kezdőcsapata: Puggioni – Frey, Andreolli, Dainelli, Acerbi, Dramé – Guana, Rigoni, Cofie – Théréau, Paloschi.