A.C. Chievo Verona
-
Chievodrukker #7342 A fórumon mindenki annyit ír vagy nem ír, amennyihez kedve tartja.
Örüljünk annak, hogy a tegnapi döntetlennel matematikailag is biztossá vált a bentmaradásunk! A Chievo jövőre a 10. idényét kezdheti meg a Serie A-ban, és ez óriási eredmény!
Juventus - Chievo 2-2 (1-0)
Az első félidőben teljesen egyenrangú partnerek voltunk, igaz, a Juve nem mutatott semmi extrát. Egy értelmetlen 11-est azért ajándékoztunk az ellenfélnek, olyat, mint a Cesenanak is.
A második félidő elején aztán nagyon gyenguszok voltunk, Matri is beköszönt, nekünk meg momentumunk se volt. Ekkor azt hittem, tükörsima vereség lesz a vége.
Aztán a második félidő közepén egy perc alatt szinte a semmiből egyenlítettünk, sőt rögtön utána Sergionak ajtó-ablak helyzet volt, de megijedt az elé tornyosuló Buffontól.
2-2 után "elszabadult a pokol", mindkét csapat többször is győztes gólt szerezhetett volna, de végül maradt a 2-2. Lehet bosszankodni Uribe ziccerén, de az az igazság, a mi kapunkat is többször a szerencse mentette meg a góltól.
Nem ez a legmagasabb színvonalú meccs, amit életemben láttam, de fordulatos volt, és örültem a végén a pontnak, illetve a bentmaradásnak.